• phone_android 018/ 257-525; 257-565; 257-532; 257-037; 515-048
  • mail_outline info@trznicanis.rs, kabinet@trznicanis.rs
language

Пијачни барометар

Датум последње измене: 23.04.2019

Производ Тврђава Палилула Криве Ливаде Бубањ Дурлан Ћеле Кула Ратко Јовић Нишка Бања Девети мај Делијски вис Брзи брод Пантелеј Кванташка (Медиана)
Јабука 30-80 30-40 30-50 30-50 20-40 40-100 30-50 25-35
Крушка 200-220 200-250 100-150 120-150 190-190 150-170
Пасуљ 200-250 250-300 280-300 250-300 250-280 300-300 250-250 170-180
Кромпир 50-80 70-80 80-80 60-70 50-70 70-70 80-80 40-50
Купус 100-120 150-150 100-120 120-120 100-120 140-140 100-120 80-90
Црни лук 120-150 120-150 100-120 120-120 120-130 100-120 90-90 85-95
Мандарина 150-150 130-150 130-150 120-120 120-130 180-180 130-160 90-100
Лимун 150-150 130-150 130-150 140-140 140-180 150-150 120-150 100-120
Банана 120-140 150-150 100-120 140-140 110-130 150-150 140-140 120-130
Паприка 350-400 350-400 300-400 300-350 300-300 350-350 300-330
Парадајз 200-280 200-300 220-250 200-200 200-250 220-220 220-250 170-190
Краставац 150-180 170-180 150-180 150-150 150-180 150-150 100-130 120-130
Плави патлиџан 200-200 250-250 200-250 180-180 170-200 200-200 160-160
Тиквице 150-180 200-200 180-200 180-180 170-180 200-200 200-200 120-130
Шампињони 200-250 180-200 180-200 200-200 180-200 180-200 180-200
Kaрфиол 200-200 150-150 200-250 180-180 150-150 250-250 200-250 90-100
Шаргарепа 70-80 80-80 90-100 80-80 80-100 70-70 70-80 45-50
Цвекла 50-60 80-80 50-60 60-60 60-70 70-70 60-70 30-30
Спанаћ 100-100 100-120 100-100 100-100 100-100 100-120 80-100 50-60
Бели лук 500-700 500-600 500-600 450-450 800-1000 700-700 600-800 450-500
Зелена салата 30-40 25-40 30-30 25-40 30-30 30-30 30-40 20-22
Дуња 80-100 60-120 80-100 60-80
Oраси без љуске 500-1000 800-1000 600-800 800-1000 800-1000 900-900 800-900
Лешници без љуске 600-1000 600-800 800-1000 800-1000 800-1000 900-900
Бадеми без љуске 1500-2000 1200-1200 1200-1200
Поморанџа 120-120 130-130 100-120 100-100 100-120 130-130 130-130 80-90
Суве шљиве 200-200 250-350 200-300 330-350 300-350 350-350
Суве смокве 350-350 400-550 400-600 550-700 500-500
Сир кришка 300-350 350-400 350-400 300-350
Ситан сир 300-350 300-350 300-350 300-350
Свеже млеко 60-70 60-70 70-80 70-70 70-70
Кајмак 700-800 700-800 800-900
Jaja 10-15 8-20 9-13 10-15 8-17 8-17 10-13
Мед 600-800 750-800 700-800 800-800 700-800 700-800 800-800
Боровница 800-1000
Аронија 800-1000
Jагоде 300-400 250-350 300-400 350-350 180-200
Киви 130-160 90-100
Пашканат 170-200 200-200 200-250 150-160
Пиринач 100-110
keyboard_arrow_up
item

din.