• phone_android 018/ 257-525; 257-565; 257-532; 257-037; 515-048
  • mail_outline info@trznicanis.rs, kabinet@trznicanis.rs
language

Пијачни барометар

Датум последње измене: 29.01.2020

Производ Тврђава Палилула Криве Ливаде Бубањ Дурлан Ћеле Кула Ратко Јовић Нишка Бања Девети мај Делијски вис Брзи брод Пантелеј Кванташка (Медиана)
Јабука 30-70 50-100 35-50 40-50 30-60 80-80 80-80 80-100
Крушка 100-150 200-200 100-120 120-140 100-120 200-200 200-200 80-120
Пасуљ 230-250 250-300 300-300 220-250 280-300 300-300 300-300 180-220
Кромпир 40-50 60-70 50-60 40-50 40-60 50-60 60-70 30-35
Купус 40-50 50-50 40-50 30-40 50-50 50-50 20-20
Црни лук 50-70 80-80 60-70 50-50 60-80 70-80 100-100 35-45
Мандарина 130-150 150-150 110-130 130-130 150-170 180-180 180-180 100-110
Лимун 140-150 150-150 140-140 140-140 150-150 180-180 180-180 90-110
Банана 130-150 160-160 130-140 150-150 140-150 140-140 150-150 80-100
Паприка 250-300 250-250 200-250 200-200 250-300 150-170
Парадајз 200-230 200-200 200-220 180-180 200-220
Краставац 230-250 200-200 200-220 150-150 200-220 200-200 200-200 110-130
Плави патлиџан 250-250 250-280 150-150 200-250
Тиквице 180-200 200-200 200-220 150-150 200-200 180-180 180-180 110-130
Шампињони 160-180 180-200 180-200 180-180 200-220 200-200 200-200 150-150
Kaрфиол 180-200 200-200 300-300 250-250 150-160
Шаргарепа 50-60 80-80 80-80 40-50 60-70 70-80 90-90 35-40
Цвекла 50-60 80-80 60-60 50-60 60-60 70-70 80-80 30-40
Спанаћ 100-120 150-150 120-120 100-100 80-100 120-140 60-80
Бели лук 500-700 600-600 600-700 300-500 500-500 800-800 800-800 300-350
Зелена салата 30-40 40-50 20-20 40-40 30-40 30-30
Дуња 80-100 80-80 60-80 60-70
Oраси без љуске 500-800 800-800 800-100 600-800 700-800 900-900
Лешници без љуске 700-800 800-800 800-1000 800-900 800-800 900-900
Бадеми без љуске 800-1000 1200-1200 1200-1200
Поморанџа 130-140 150-150 120-140 90-90 130-130 120-130 130-130 60-100
Суве шљиве 300-350 250-350 350-350 200-200 300-400 400-400 400-400
Суве смокве 400-500 400-600 600-600 400-400 500-600 500-500 500-500
Сир кришка 350-400 300-350 350-400 300-350 350-400 350-350
Ситан сир 300-350 300-300 300-350 300-350 300-350 300-300
Свеже млеко 50-70 60-70 70-80 70-70 70-70
Кајмак 600-800 700-800 800-900 700-700
Jaja 7-12 7-12 8-12 10-15 8-13 10-15 10-13
Мед 800-800 750-800 800-800 800-800 700-800 700-800 800-800
Карфиол 150-150 200-250 200-200 90-90
Киви 130-160 150-200 80-100
Пашканат 200-200 100-100 150-150 150-150 200-200 70-100
Пиринач 160-180 160-180 180-180 100-110
Целер 200-200 100-100 150-150 150-200 80-100
keyboard_arrow_up
item

din.