• phone_android 018/ 257-525; 257-565; 257-532; 257-037; 515-048
  • mail_outline info@trznicanis.rs, kabinet@trznicanis.rs
language

Пијачни барометар

Датум последње измене: 24.09.2021

Производ Тврђава Палилула Криве Ливаде Бубањ Дурлан Ћеле Кула Ратко Јовић Нишка Бања Девети мај Делијски вис Брзи брод Пантелеј Кванташка (Медиана)
150-150 180-200 180-200 150-200 200-200 200-200 100-120
Јабука домаћа 60-100 150-150 70-100 90-90 80-100 150-150 100-100
Крушка 100-150 200-200 120-150 150-200 200-200 230-230 100-120
Пасуљ 250-300 300-300 300-300 250-300 280-300 300-300 200-200
Кромпир стари 60-100 60-80 60-70 40-50 50-60 60-70 40-40
Купус 60-100 60-80 60-80 30-40 60-70 100-100 30-40
Црни лук 50-70 60-80 60-80 50-60 60-70 60-70 40-50
Бресква 100-150 150-150 120-160 150-150 80-110 150-150 80-100
Лимун 180-200 200-200 200-200 220-220 200-200 230-230 200-200
Банана 120-120 150-150 110-130 120-120 140-150 140-140 100-100
Шљива 60-60 100-100 70-70 80-100 100-100 100-100 70-80
Боранија 250-300 250-250 150-150 200-200 200-200
Паприка 100-130 120-150 80-120 70-100 100-150 80-100 60-80
Парадајз 100-170 150-200 100-200 80-100 80-150 100-150 60-80
Краставац 100-100 80-120 120-180 50-60 100-120 90-90 60-70
Парадајз плави 100-100 80-100 60-80 80-80 150-200 80-100
Тиквице 80-80 100-100 80-80 30-50 70-80 70-70 80-80
Шампињони 180-200 200-200 200-200 200-200 200-200 200-200 160-160
Карфиол 300-300 300-300 200-250
Шаргарепа 80-100 100-120 100-100 60-80 100-120 80-100 50-60
Цвекла 70-80 100-100 70-80 100-100 100-120 80-100 50-50
Бели лук 500-500 500-600 500-500 300-500 500-600 400-500 400-500
Лубеница 30-40 30-40 30-35 20-40 30-40 40-40 20-25
Диња 60-70 80-100 80-80 60-80 70-100 100-100 40-50
Грожђе 100-150 150-200 120-130 150-150 150-200 100-100
Ораси без љуске 600-1000 800-800 650-850 700-800 800-800 800-900
Лешник 700-800 900-900 800-1000 800-800 800-900 800-800
Наранџа 220-250 200-200 230-230 200-250 200-250 200-200 200-200
Шљива сува 300-350 350-350 400-450 350-350 450-450
Смоква сува 300-350 450-450 500-600 500-500 700-700 500-500
Сир кришка 400-400 350-400 350-400 350-400 350-400 400-400
Ситан сир 300-350 300-350 300-350 300-350 300-350 350-350
Свеже млеко 60-80 80-80 70-80 70-70 60-60 70-70
Кајмак 600-1000 800-900
Јаја 10-13 6-14 8-12 8-15 10-14 8-14
Мед 800-1000 800-800 800-1000 700-800 800-800
Бадем 900-1000 1000-1000 1200-1200
keyboard_arrow_up
item

din.