• phone_android 018/ 257-525; 257-565; 257-532; 257-037; 515-048
  • mail_outline info@trznicanis.rs, kabinet@trznicanis.rs
language

Пијачни барометар

Датум последње измене: 23.08.2019

Производ Тврђава Палилула Криве Ливаде Бубањ Дурлан Ћеле Кула Ратко Јовић Нишка Бања Девети мај Делијски вис Брзи брод Пантелеј Кванташка (Медиана)
Јабука 70-70 60-60 50-60 70-70 60-80 80-80 80-100 40-50
Крушка 70-90 80-100 80-100 100-100 90-100 80-90 80-90 80-90
Пасуљ 220-280 250-250 250-300 250-250 250-280 250-300 250-300 170-170
Кромпир 40-40 50-60 50-60 40-50 50-50 50-50 50-70 25-30
Купус 20-30 40-40 30-40 20-30 40-40 50-50 40-40 15-20
Црни лук 50-60 80-80 70-70 60-60 70-70 70-70 70-70 40-40
Бресква 70-80 80-100 60-70 70-70 60-100 80-80 80-100 40-40
Лимун 250-250 250-300 200-250 250-250 200-250 250-280 150-160
Банана 100-120 100-120 100-120 100-120 110-130 100-120 140-150 80-100
Шљива 40-40 50-50 40-50 50-50 40-60 50-80 50-80 30-40
Боранија 120-120 150-150 120-150 150-150 100-120 100-120 180-180
Грашак 40-50
Паприка 70-100 80-120 70-70 100-120 60-120 70-100 80-100 60-80
Парадајз 60-80 80-120 50-80 70-80 60-100 80-100 100-120 100-110
Краставац 50-60 80-100 50-70 80-80 60-90 50-70 60-60 30-40
Плави патлиџан 60-80 70-70 70-70 80-80 80-80 70-80 70-80 50-60
Тиквице 50-50 80-80 50-50 70-70 70-80 80-100 80-100 45-45
Шампињони 180-180 180-200 180-200 200-200 180-200 180-200 180-200
Kaрфиол 250-250 200-200 90-90
Шаргарепа 60-80 80-100 80-100 80-80 80-100 80-100 80-100 50-50
Цвекла 60-80 80-80 70-70 50-50 60-80 60-80 80-80 40-50
Спанаћ 60-80 60-70
Бели лук 300-500 500-500 500-600 400-500 500-500 400-500 400-500 300-350
Лубеница 15-20 30-30 20-25 30-30 25-30 25-30 30-30 15-20
Диња 30-40 50-60 50-60 70-70 70-70 40-50
Грожђе 150-150 300-300 150-170
Oраси без љуске 550-800 800-800 800-800 800-800 700-800 900-900 800-900
Лешници без љуске 800-800 800-800 800-800 800-800 800-1000 900-900
Бадеми без љуске 1000-1000 1200-1200 1200-1200
Малина 130-130
Поморанџа 150-150 120-150 100-120 100-100 100-120 100-130 100-130 80-90
Суве шљиве 250-250 300-300
Суве смокве 600-600 500-500
Сир кришка 300-350 300-350 350-450 300-350 350-350
Ситан сир 300-350 300-300 300-350 300-350 300-300
Свеже млеко 70-70 60-70 70-80 70-70 70-70
Кајмак 800-800 700-800 800-900 600-600
Jaja 8-14 8-14 10-15 8-12 9-13 7-12 10-13
Мед 800-800 750-800 800-800 800-800 700-800 700-800 800-800
Купина 100-120
Боровница 800-1000
Карфиол 150-150 200-250 200-200 90-90
Киви 130-160 90-100
Пашканат 250-250 200-250 200-250 150-160
Пиринач 160-180 160-180 180-180 100-110
Целер 250-250 200-250
keyboard_arrow_up
item

din.