• phone_android 018/ 257-525; 257-565; 257-532; 257-037; 515-048
  • mail_outline info@trznicanis.rs, kabinet@trznicanis.rs
language

Пијачни барометар

Датум последње измене: 10.12.2019

Производ Тврђава Палилула Криве Ливаде Бубањ Дурлан Ћеле Кула Ратко Јовић Нишка Бања Девети мај Делијски вис Брзи брод Пантелеј Кванташка (Медиана)
Јабука 50-80 50-100 35-50 50-70 60-80 50-70 70-90 40-50
Крушка 120-150 100-150 100-120 50-130 100-100 120-120 130-130 65-80
Пасуљ 220-250 300-300 300-300 300-300 300-300 300-300 300-300 180-200
Кромпир 40-50 50-50 50-50 50-50 50-50 50-50 50-70 30-35
Купус 30-40 40-40 30-40 25-30 25-40 40-50 50-50 25-30
Црни лук 50-70 60-60 60-70 50-50 60-70 60-70 70-80 35-40
Мандарина 150-170 110-130 120-150 150-150 100-110
Лимун 150-170 200-200 140-140 250-250 200-220 150-150 100-110
Банана 140-150 100-120 130-140 100-120 130-150 140-140 150-150 80-100
Боранија 120-150 130-150 200-200 130-130 150-150 200-200 200-200
Паприка 50-100 50-100 50-80 50-100 80-100 80-100 80-100 60-80
Парадајз 60-100 50-100 70-120 50-100 80-100 80-120 80-120
Краставац 60-80 50-60 70-70 50-50 60-70 70-100 70-100 50-60
Плави патлиџан 50-60 100-100 60-60 70-70 80-80 80-80 50-60
Тиквице 70-80 60-70 80-100 50-50 50-70 80-80 80-80 30-40
Шампињони 160-180 180-200 180-200 200-200 200-220 200-200 200-200 160-160
Kaрфиол 40-50 100-100 60-60 50-50 70-70 80-80 30-40
Шаргарепа 50-70 80-100 70-80 60-70 70-80 70-80 90-90 40-50
Цвекла 40-60 60-60 70-70 50-60 60-60 70-70 80-80 30-40
Спанаћ 100-120 120-120 100-100 80-100 90-100 100-100 55-60
Бели лук 300-500 400-500 600-700 400-400 300-500 500-500 500-500 300-400
Зелена салата 40-50 200-250 30-50 200-200 30-50 30-40 300-350
Дуња 70-80 80-100 80-100 80-80 60-80 60-70
Грожђе 150-180 120-130 130-160 100-100 100-120 150-170 120-140
Oраси без љуске 700-800 800-800 800-100 800-800 700-800 800-800 800-900
Лешници без љуске 700-800 800-800 800-1000 800-800 800-800 900-900
Бадеми без љуске 800-1000 1200-1200 1200-1200
Поморанџа 200-220 250-250 120-140 100-100 150-150 100-130 250-250 100-110
Суве шљиве 300-350 200-400 300-300
Суве смокве 350-400 600-600 500-500
Сир кришка 350-400 300-350 350-400 300-350 350-400 350-350
Ситан сир 300-350 300-300 300-350 300-350 300-350 300-300
Свеже млеко 60-60 60-70 70-80 70-70 70-70
Кајмак 800-800 700-800 800-900 600-600
Jaja 8-13 5-13 8-12 8-12 8-13 10-15 10-13
Мед 800-800 750-800 800-800 800-800 700-800 700-800 800-800
Боровница 800-1000
Карфиол 150-150 200-250 200-200 90-90
Киви 130-160 150-200 80-100
Пашканат 150-150 150-150 200-200 100-120
Пиринач 160-180 160-180 180-180 100-110
Целер 150-150 150-200 80-100
keyboard_arrow_up
item

din.