• phone_android 018/ 257-525; 257-565; 257-532; 257-037; 515-048
  • mail_outline info@trznicanis.rs, kabinet@trznicanis.rs
language

Пијачни барометар

Датум последње измене: 01.06.2020

Производ Тврђава Палилула Криве Ливаде Бубањ Дурлан Ћеле Кула Ратко Јовић Нишка Бања Девети мај Делијски вис Брзи брод Пантелеј Кванташка (Медиана)
140-150
Јабука домаћа 70-120 120-150 50-100 80-100 50-150 160-160 40-80
Крушка 200-200 250-300 250-250 80-100
Пасуљ 250-300 300-300 300-300 250-300 300-300 300-300 200-250
Кромпир стари 70-100 80-80 80-100 60-70 70-80 80-80 40-50
Купус 30-40 50-50 30-40 25-30 50-60 60-60 20-30
Црни лук 80-100 120-120 80-100 70-80 80-100 100-100 50-70
Мандарина 150-150 200-200 110-130 200-200 130-150
Кајсија 350-380
Бресква 320-320 330-330
Трешња 150-200 150-200 150-200 150-150 200-250 200-250
Лимун 300-300 300-300 300-300 280-280 300-300 200-230
Банана 130-150 150-150 120-140 130-130 150-150 120-120
Боранија 250-300
Грашак 150-200 150-150
Паприка 300-300 300-300 200-200 200-200 250-250 150-180
Парадајз 120-200 150-250 150-200 130-180 150-200 200-200 80-100
Краставац 80-100 180-180 100-100 80-100 120-120 130-130 70-80
Парадајз плави 300-300 200-200
Тиквице 120-130 150-150 120-120 100-120 150-150 180-180 100-120
Шампињони 180-180 200-200 120-150 180-200 170-200 200-200 140-150
Kaрфиол 250-250 200-200 250-250 200-200
Шаргарепа 70-80 80-80 60-80 60-70 80-80 80-90 40-50
Цвекла 50-60 60-60 60-70 60-70 60-60 30-40
Спанаћ 100-120 100-100 80-100 60-70 80-100 80-80 50-60
Бели лук 500-600 1000-1000 600-700 700-700 600-600 500-500
Зелена салата 30-40 30-50 30-30 20-25 30-30 30-40
Лубеница 100-120
Ораси без љуске 500-800 800-800 800-1000 700-800 800-900
Лешник 900-1000 800-800 800-1000 800-800
Наранџа 180-200 200-200 120-140 160-170 180-180 120-130
Шљива сува 350-350 250-300 350-350
Смоква сува 500-600 600-600
Сир кришка 350-400 350-400 350-400 300-350 380-380
Ситан сир 300-350 300-400 300-350 300-300 350-350
Свеже млеко 60-70 70-70 70-80 70-70 80-80
Кајмак 700-800 800-900
Јаја 10-15 8-12 8-12 10-15 9-13 10-15
Мед 800-800 800-800 700-800 700-800 800-800
Киви 200-250
Пашканат 180-180 120-120 150-150 80-80
Целер 180-180 120-120 150-150 90-90
Лук бели млади 35-35 10-15
Лук црни млади 30-30 8-11
Ротква бела 30-40
Јабука Грени смит 80-100
Ротква црвена 20-20 20-20 15-20
Лук прази 80-80 20-20 50-60
Кромпир млади 100-120 120-120 120-120 120-150 160-180 150-150 60-70
Јагода 150-200 400-400 180-200 400-400 120-150
Бадем 1000-1200 1200-1200 1200-1200
keyboard_arrow_up
item

din.