• phone_android 018/ 257-525; 257-565; 257-532; 257-037; 515-048
  • mail_outline info@trznicanis.rs, kabinet@trznicanis.rs
language

Пијачни барометар

Датум последње измене: 18.01.2022

Производ Тврђава Палилула Криве Ливаде Бубањ Дурлан Ћеле Кула Ратко Јовић Нишка Бања Девети мај Делијски вис Брзи брод Пантелеј Кванташка (Медиана)
150-150 180-200 180-200 150-200 200-200 200-200 100-120
Јабука домаћа 50-70 40-70 30-60 50-60 40-70 40-70 30-50
Крушка 180-200 120-150 130-180 160-170 130-200 100-130 80-100
Пасуљ 200-400 300-300 300-300 300-300 280-300 300-300 200-200
Кромпир стари 60-80 80-100 70-80 60-80 60-80 70-80 40-40
Купус 70-90 60-80 80-80 50-60 60-80 60-70 30-40
Црни лук 60-80 60-80 70-80 70-80 60-80 70-70 30-50
Лимун 100-100 200-200 160-160 100-100 200-200 230-230 200-200
Банана 140-140 150-170 150-160 140-150 140-150 140-140 100-100
Паприка 300-300 120-150 300-300 150-250 100-150 100-150 60-80
Парадајз 200-200 150-200 200-200 180-200 200-200 200-200 60-80
Краставац 300-300 200-250 250-300 250-280 200-250 250-250 60-70
Парадајз плави 300-300 300-300 250-300 300-300 300-300
Тиквице 200-250 220-250 200-250 200-250 250-250 250-250 70-80
Шампињони 220-220 200-200 200-200 200-250 200-200 200-200 160-160
Карфиол 250-250 250-250 250-250 200-200 250-250
Шаргарепа 80-100 100-120 80-100 60-70 100-120 80-100 50-60
Цвекла 80-80 100-100 80-100 60-70 80-100 80-100 50-50
Бели лук 400-600 500-600 500-700 600-700 500-600 400-500 400-500
Ораси без љуске 500-800 800-800 650-850 800-1000 800-800 800-900
Лешник 700-800 1000-1000 800-1000 1000-1000 800-900 800-800
Наранџа 100-100 220-220 230-230 100-120 200-250 200-200 200-200
Шљива сува 400-600 350-350 400-450 600-600 450-450
Смоква сува 300-350 450-450 500-600 500-500 700-700 500-500
Сир кришка 350-450 350-400 350-500 350-400 350-400 400-400
Ситан сир 300-350 300-350 300-350 300-350 300-350 350-350
Свеже млеко 100-100 80-80 70-80 70-70 60-60 70-70
Кајмак 800-800 800-900
Јаја 10-15 10-14 10-15 12-14 10-14 8-14
Мед 800-1000 800-800 800-1000 800-1000 800-800
Бадем 900-1000 1000-1000 1200-1200
keyboard_arrow_up
item

din.