• phone_android 018/ 257-525; 257-565; 257-532; 257-037; 515-048
  • mail_outline info@trznicanis.rs, kabinet@trznicanis.rs
language

Пијачни барометар

Датум последње измене: 25.06.2019

Производ Тврђава Палилула Криве Ливаде Бубањ Дурлан Ћеле Кула Ратко Јовић Нишка Бања Девети мај Делијски вис Брзи брод Пантелеј Кванташка (Медиана)
Јабука 30-50 40-80 50-80 30-50 30-50 40-50 40-50 25-35
Крушка 100-150 100-150 100-150 100-150 150-170
Пасуљ 200-280 250-300 250-300 250-300 250-280 300-300 250-300 170-180
Кромпир 40-60 40-60 40-60 40-60 40-60 40-60 40-60 40-50
Купус 20-30 30-40 30-30 30-30 30-30 30-30 30-30 40-50
Црни лук 80-100 100-100 100-100 100-120 100-120 100-120 100-120 85-95
Мандарина 100-120 160-170 100-130 150-160 120-130 160-160 160-180 90-100
Кајсија 150-150 150-150
Бресква 120-120 150-150
Трешња 120-120 120-130 130-130 120-130 130-130 130-130
Лимун 180-200 180-200 180-200 180-200 180-200 180-200 140-160
Банана 100-120 100-120 100-120 100-120 110-130 100-120 140-150 120-130
Боранија 150-150 150-150
Грашак 80-80 100-130
Паприка 120-150 130-150 130-160 130-150 120-150 130-160 130-160 80-100
Парадајз 80-150 100-150 80-150 100-150 120-180 80-150 100-150 60-90
Краставац 30-40 40-60 30-50 50-60 50-60 50-60 40-60 30-40
Плави патлиџан 200-200 200-200 200-250 180-180 170-170 200-200 160-160
Тиквице 30-40 40-50 30-50 40-50 30-40 30-50 30-50 20-30
Шампињони 180-180 180-200 180-200 200-200 180-200 180-200 180-200
Kaрфиол 200-200 200-200 250-250 200-200 150-200 90-100
Шаргарепа 60-70 70-80 60-80 80-80 60-80 60-70 70-80 40-50
Цвекла 50-60 60-60 50-60 60-60 60-70 70-70 60-70 30-30
Спанаћ 60-70 80-100 80-100 60-80 100-100 80-80 80-100 50-60
Бели лук 500-700 500-600 500-600 450-600 500-600 600-700 600-800 450-500
Зелена салата 30-50 30-30 25-30 30-30 30-30 30-30 30-40 20-22
Лубеница 70-100
Дуња 60-80
Oраси без љуске 600-800 800-800 800-800 800-800 800-1000 800-800 800-900
Лешници без љуске 800-800 800-800 800-800 800-800 800-1000 900-900
Бадеми без љуске 1000-1000 1200-1200 1200-1200
Поморанџа 120-120 130-150 100-130 100-100 100-120 120-130 130-130 80-90
Суве шљиве 250-250 250-350 200-300 330-350 300-300 300-350
Суве смокве 400-600 400-550 400-600 550-700 500-500
Сир кришка 300-400 300-350 350-400 300-350 350-350
Ситан сир 300-350 300-300 300-350 300-350 300-300
Свеже млеко 60-70 60-70 70-80 70-70 70-70
Кајмак 700-800 700-800 800-900 700-800
Jaja 8-13 8-13 10-15 9-14 10-13 10-13 10-13
Мед 800-800 750-800 700-800 800-800 700-800 700-800 800-800
Боровница 800-1000
Аронија 800-1000
Jагоде 140-150 130-140 130-150 130-150 130-150 80-100
Киви 130-160 90-100
Пашканат 170-200 200-200 200-250 150-160
Пиринач 160-160 160-180 100-110
Целер 180-200
Нар 180-200
keyboard_arrow_up
item

din.