• phone_android 018/ 257-525; 257-565; 257-532; 257-037; 515-048
  • mail_outline info@trznicanis.rs
language

Пијачни барометар

Датум последње измене: 19.10.2018

Производ Тврђава Палилула Криве Ливаде Бубањ Дурлан Ћеле Кула Ратко Јовић Нишка Бања Девети мај Делијски вис Брзи брод Пантелеј Кванташка (Медиана)
Јабука 40-70 50-100 80-100 50-70 30-80 60-80 80-100 60-80 40-60
Крушка 100-120 50-100 120-130 80-100 50-60 70-100 80-80 60-130
Пасуљ 250-300 250-300 250-300 250-300 200-250 220-300 250-300 200-220
Кромпир 40-50 40-50 50-60 40-50 40-60 50-60 50-60 50-60 35-40
Купус 30-40 40-5 40-50 30-40 30-50 40-50 40-50 40-50 15-30
Црни лук 60-70 60-70 50-60 60-80 40-60 70-80 50-50 70-80 40-45
Мандарина 100-120 200-200
Бресква 70-80 80-160 100-130 60-80 70-100 100-100 60-80 40-50
Лимун 110-130 150-150 180-200 150-170 170-220 80-100
Банана 95-100 100-170 100-130 120-140 90-100 100-110
Шљива 100-120 80-100
Боранија 100-120 150-150 100-120 60-70 100-120 80-100 100-100 70-80
Паприка 100-150 150-150 100-150 100-140 80-120 100-150 60-100 60-100 40-70
Парадајз 100-150 100-150 100-120 100-120 100-130 100-150 80-100 80-100 60-120
Краставац 60-70 70-80 60-100 50-100 70-80 40-70 50-70 50-70 30-40
Плави патлиџан 50-70 50-60 50-60 50-70 50-60 50-60 30-30
Тиквице 60-80 50-60 80-120 60-100 90-100 70-70 50-70 70-70 30-30
Шампињони 150-200 200-200 180-200 170-200 200-200 200-200
Kaрфиол 130-150 100-120 180-200 150-200 100-120 100-120 100-120
Шаргарепа 100-120 60-100 80-120 80-100 100-120 80-100 100-100 100-100 80-80
Цвекла 50-50 80-100 60-80 40-50 50-60 60-80 60-60 20-20
Спанаћ 100-120 80-100 100-150 100-120 100-150 50-60 80-90
Бели лук 300-400 450-500 300-400 400-600 250-300 350-500 500-500 500-500 250-300
Зелена салата 30-50 50-70 40-60 20-30 40-50 20-30 30-30 50-60
Дуња 80-100 70-80 50-60 50-80
Грожђе 80-100 80-100 100-120 50-100 60-80 80-120 100-120 60-100 60-70
Oраси без љуске 600-800 600-800 1000-1200 800-1000 700-900 600-700 800-1000 500-550
Лешници без љуске 700-800 600-800 1000-1000
Бадеми без љуске 800-1000 600-800 1200-1200 0-0 80-100
Помранџа 120-150 150-150 220-250 140-180 50-100 120-150
Суве шљиве 120-150 0-0 30-50 60-60 50-60
Суве смокве 600-700 600-600 0-0
Сир кришка 350-400 350-400 350-350 350-400 0-0
Ситан сир 300-350 300-400 300-350 300-350
Свеже млеко 60-60 50-60 0-0 50-60
Кајмак 700-800 600-800
Jaja 6-12 5-13 9-12 8-15 6-14 8-12 8-13 10-12
Мед 700-800 700-800 800-800 700-800 800-900 700-800
keyboard_arrow_up
item

din.