• phone_android 018/ 257-525; 257-565; 257-532; 257-037; 515-048
  • mail_outline info@trznicanis.rs, kabinet@trznicanis.rs
language

Пијачни барометар

Датум последње измене: 21.09.2020

Производ Тврђава Палилула Криве Ливаде Бубањ Дурлан Ћеле Кула Ратко Јовић Нишка Бања Девети мај Делијски вис Брзи брод Пантелеј Кванташка (Медиана)
Јабука домаћа 60-100 100-150 80-100 80-90 60-60 60-60 50-60
Крушка 90-100 150-150 100-130 90-90 100-100 100-100 60-60
Пасуљ 250-300 300-330 250-300 250-300 280-300 300-300 250-250
Кромпир стари 40-50 50-70 50-50 40-50 40-50 50-60 25-30
Купус 40-50 40-50 40-50 50-70 40-40 40-50 20-25
Црни лук 50-60 50-70 50-60 30-40 50-60 50-60 30-30
Бресква 50-120 80-120 60-100 100-100 80-120 120-120 50-50
Лимун 250-250 250-300 220-250 230-230 250-300 150-200
Банана 120-130 130-130 100-110 120-120 130-130 100-100
Шљива 40-50 50-50 50-80 50-50 40-50 30-30
Боранија 100-130 150-150 150-150 120-140 150-150 150-150 50-50
Грашак 150-150 100-150 50-50
Паприка 60-120 100-120 90-100 100-120 90-100 100-100 80-90
Парадајз 50-70 70-120 80-100 70-120 50-120 80-120 50-60
Краставац 30-40 70-100 80-100 70-70 40-60 80-100 40-50
Парадајз плави 60-80 100-100 60-70 70-70 130-130 80-100 40-50
Тиквице 50-60 80-80 50-60 50-60 50-50 50-70 30-30
Шампињони 180-200 200-200 200-200 180-180 200-200 200-200 70-80
Карфиол 90-100 200-250 100-120 100-100 120-150 100-120 60-60
Шаргарепа 50-80 80-100 70-80 60-70 80-80 70-80 40-50
Цвекла 70-80 80-80 60-70 50-50 60-60 70-70 30-40
Спанаћ 150-150 120-120
Бели лук 400-500 600-600 600-700 300-350 500-500 350-500 250-300
Зелена салата 50-60 50-50 50-50 50-50 50-50 50-50
Лубеница 30-35 30-50 40-40 25-30 25-30 25-30 20-25
Диња 40-50 80-100 60-70 60-80 60-80 80-80 20-25
Грожђе 100-120 100-150 90-120 100-120 100-100 150-150 80-100
Ораси без љуске 500-800 800-800 650-850 800-800 700-700 900-900
Лешник 800-800 1000-1000 900-1000 800-800
Малина 300-300 300-300 350-350
Наранџа 250-250 250-250 230-230 250-250 200-200
Шљива сува 300-400
Смоква сува 500-500
Сир кришка 350-400 350-400 350-400 350-400 350-400 350-350
Ситан сир 300-350 300-400 300-350 300-300 300-350 300-300
Свеже млеко 60-70 60-60 70-80 70-70 60-80 70-70
Кајмак 700-800 800-900
Јаја 8-13 7-12 8-12 10-15 7-14 8-13
Мед 700-800 800-800 700-1000 700-800 800-800
Боровница 600-700 700-800
Смокве 100-120 120-150 100-100
Целер 180-180 120-120 150-150 150-150
Бадем 1000-1500 1000-1000 1200-1200
keyboard_arrow_up
item

din.