• phone_android 018/ 257-525; 257-565; 257-532; 257-037; 515-048
 • mail_outline info@trznicanis.rs, kabinet@trznicanis.rs
language

Контакт инфо

Управа
 • Адреса: Ђуке Динића 4
 • Телефон: 018/ 257-525; 257-565; 257-532; 257-037; 515-048
 • Факс: 018/ 257-525; 257-565;
Комерцијала
 • Адреса: Ђуке Динић 4
 • Телефон: 018/ 513-596

DOGAĐAJI

 • person
 • access_time 29.12.2022

РАДНО ВРЕМЕ ПИЈАЦА У ДАНЕ НОВОГОДИШЊИХ И БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКА

Све пијаце на територији Града Ниша на којима ЈКП за пијачне услуге "Тржница" Ниш обавља комуналну делатност управљања, неће радити за време државног празника Нова година 01.01.2023. године и верског празника - први дан Божића 07.01.2023. године.

 • person
 • access_time 06.01.2022

РАДНО ВРЕМЕ ПИЈАЦА У ДАНЕ НОВОГОДИШЊИХ И БОЖИЋНИХ ПРАЗНИКА

Све пијаце на територији Града Ниша на којима ЈКП за пијачне услуге "Тржница" Ниш обавља комуналну делатност управљања, неће радити за време државног празника Нова година 01.01.2022. године и верског празника - први дан Божића 07.01.2022. године.

 • person
 • access_time 08.03.2021

Настављена дезинфекција пијачног простора и продајних тезги на пијацама

У циљу сузбијања и заштите од пандемије вируса „COVID-19“, директор ЈКП „Тржница“ Горан Ђорђевић дао је налог да се дезинфикују све пословне просторије у обе управне зграде, укључујући и канцеларије у млечној хали. Такође, настављена је дезинфекција пијачног простора и продајних тезги на следећим пијацама: Дурлан-башта, Палилула и Бубањ. Све ће се то радити сопственим снагама и средствима, која су адекватна за тај начин заштите здравља радника. 

 • person
 • access_time 05.03.2021

Спроведена дезинфекција пијачног простора и продајних тезги на пијацама

У циљу заштите продаваца и купаца на пијацама од могућности заразе вирусом COVID-19, вечерас је ЈКП „Тржница“ Ниш спровела дезинфекцију пијачног простора и продајних тезги на следећим пијацама: Криве ливаде, Тврђава и Цветна пијаца. У најкраћем временском периоду извршиће се дезинфекција и на осталим пијацама у граду. Овим путем обавештавамо грађане да пијаце представљају најсигурнија продајна места за снабдевање исправним и свежим намирницама. Подсећамо да је обавезно ношење заштитних маски приликом уласка на пијаце. Још једном молимо све запослене, закупце на тезгама и наше драге купце, да се придржавају мера превенције и заштите, како би сачували своје и здравље других.

 • person
 • access_time 03.03.2021

Видљиви ефекти обимнијег сређивања простора Дурланске пијаце

Опсежније активности на преуређењу простора Дурланске пијаце, које је недавно покренула Градска општина Пантелеј у сарадњи са ЈКП Тржница и уз подршку градског руководства, приведене су завршној фази, постављањем обновљених општинских тезги на новоформираном слободном простору дуж ободне стране пијаце, према Књажевачкој улици. До сада је постављено петнаест тезги са  излагачко-продајном наменом, претежно за цвећарску и занатску производњу а преостале, у приближном броју, биће уступљене удружењима грађана која се баве неговањем старих заната, израдом рукотворина и производа домаће радиности као и очувањем вредности традиционалне културе овог краја. Поводом ових завршних активности, председница Градске општине Пантелеј, Наташа Станковић, чланови општинског руководства и ресорни градски већник, Мирослав Ђокић обишли су простор Дурланске пијаце, у настојању да се са грађанима и корисницима овог пијачног простора сагледају актуелни ефекти сређивања и могућности додатног унапређења комплетног комплекса пијаце. Поред видљивог учинка око обезбеђеног паркинга, са додатним паркинг местима за власнике локала, продавце и купце, као и нових корпи за отпатке које је поставила ЈКП „Медијана“ на ободу пијаце, заједничка процена је да сви иновирани и униформно дотерани штандови буду трајно стационирани на главном прилазу пијаци, у виду сталне изложбено-продајне поставке која би у перспективи могла бити и део туристичке понуде Општине Пантелеј, као препознатљивог „чувара традиције“.

 • person
 • access_time 08.02.2021

Интензивне активности на уређењу простора Дурланске пијаце

Иницијатива Градске општине Пантелеј за решавање испољених проблема Дурланске пијаце, са којима се дуготрајно суочавају власници локала, продавци и купци, улази у фазу практичне реализације кроз припремне радове чије је извођење започето на постојећем простору пијаце. Тренутно је актуелно измештање постојећих општинских тезги и померање пијачне ограде према унутрашњости отвореног простора пијаце, на чему су интензивно ангажоване општинске службе и техничке екипе ЈКП Тржница. Ово својеврсно рашчишћавање и ослобађање простора у линији Књажевачке улице, које обезбеђује пристојно уређен приступ пијаци из правца главног прилаза, биће завршено у најкраћем року, како би већ наредних дана уследило формирање паркиралишта и обележавање нових паркинг места у простору око саме пијаце.

Горан Ђорђевић

Директор ЈКП

mail_outline
keyboard_arrow_up
item

din.